EN LITE LÄNGRE TEXT OM OSS

 

Vi är en kommunikationspartner som tar fram och förverkligar identiteter, strategier, koncept och idéer. Vi har jobbat med stora internationella företag men också med lokala entreprenörer. Det har blivit B2C och B2B och vi har till och med hunnit med att få mångårig erfarenhet från kundsidan inom marknadsföring. Vi har jobbat med print, digitalt och rörligt. Vi har tagit fram visuella identiteter, reklamkampanjer och kommunikationsstrategier. Jobbat med webbutveckling, sociala medier, content marketing, event och action marketing. Och inom branscher som industrin, hotell/restaurang, välgörenhet, livsstil/hälsa, media och sport för att nämna några.

Det är också bredden från våra olika erfarenheter och kompetensområden som gör oss till just oss. Och att vi har en massa humor, gillar att skratta, är snabba som sjutton och inte ger oss förrän du är vansinnigt nöjd. Vi är övertygade om att det också är just den där bredden som krävs för att på riktigt kunna ta ansvaret som en bra kommunikationspartner.

Så vad innebär då ett samarbete med oss? Jo, att vi i rollen som er partner kan hjälpa till i hela processen från behovsanalys, att initiera och leda en arbetsprocess till att utföra den faktiska lösningen. Det kan innebära att ta fram en reklamkampanj, en logotyp, en kommunikationsstrategi, skriva en text eller en mix av alltihop. Vi kopplas in allt efter dina behov helt enkelt. Vi jobbar alltid kanaloberoende och alltid med rätt lösning för dina behov.

Resten tar vi över en kopp finkaffe. Vi bjuder såklart!