ÄR DU EN IDÉSTARK GRAFISK DESIGNER?

Med känsla för både detaljer och helhet? Då kommer du att passa in perfekt hos oss.

Hos oss får du jobba med stor variation och hantera flera olika projekt och kunder parallellt. Du kommer få ta fram grafiska identiteter, design för hemsidor, reklamannonser och trycksaker. Det centrala är kundens behov och att hitta den bästa lösningen för just det behovet. Därför tror vi att du är en innovativ, lösningsorienterad och självgående teamplayer. En idéstark person som har ett öga för detaljer, tänker konceptuellt och ser helheten.

Vi är en liten byrå med stort hjärta som jobbar både med stora som mindre varumärken. Ibland jobbar vi med långa deadlines, ibland korta, ibland släcker vi bränder. Är du rätt person så kommer du få en central roll med mycket ansvar i teamet och i leverans mot kund. Till det tillkommer trevliga kollegor med varierad humor och blandad musiksmak. Och finkaffe*, varje dag.

Känns det här som du? Skicka då din ansökan till Jenny, gärna så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att träffa dig!

 

KVALIFIKATIONER

• Relevant utbildning.

• 1+ års yrkeserfarenhet från design-/reklambyrå eller likvärdigt.

• Mycket goda kunskaper i Adobe CS (samt gärna Sketch).

• Du behärskar både print och digital design.


MERITERANDE OM DU KAN

• Illustrera.

• Animera.


ANSTÄLLNING & ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller efter överenskommelse. Vårt kontor ligger i Hornstull. Skicka din ansökan innehållande CV, personligt brev samt portfolio till Jenny Bloth på jenny@somewhereupnorth.com

 

*Ifall du inte dricker kaffe så kan det finnas nåt te längst ned i skafferiet, bara att ta för sig!